top of page
image00086.jpg

"Empowering Growth, Sharing Wisdom."

OVER JOSE

Wie ben ik nou? Ik ben dus José van Dalen, ik durf mijzelf wel te omschrijven als dynamische powervrouw in de ondernemerswereld. Geboren in 1980, heb ik diverse baantjes gehad gedurende mijn studie - van aerobics instructrice en cocktailshaker tot een vertrouwde hostess medewerker. Na mijn studie aan de HES, een te gekke wereldreis gemaakt! Mijn carrière in de atletiek wereld, kwam tot een onverwachte wending door gescheurde kruisbanden, geeft aan dat er bij elk ‘f*ck up’ een kans ontstaat!  

 

De invloed van mijn vader, die in 2008 overleed, bleef een constante bron van inspiratie. Zijn humor gecombineerd met zijn sales rol, de manier waarop hij zakelijke drive combineerde met toewijding aan zijn gezin, heeft mij wel gevormd. Vandaag de dag, getrouwd en mama van 2 jongens blijven mijn  vader's lessen mij integreren. Ik ben altijd opzoek naar evenwicht tussen mijn professionele passie en persoonlijk geluk. Mijn levensfilosofie is dat energie geven begint met energie verzamelen. Dus laat mij naast genieten van mijn gezin, vooral lekker sporten, reizen en leuke dingen doen met mijn vrienden… dan kan ik weer vol er tegen aan op het werk en thuis!!

 

Na mijn wereldreis, ben ik gestart als accountmanager in de IT-sector en had ik na 2 jaar al mijn eigen regio kantoor. Alleen dat kon ik beter, en ben ik in 2010 QISS IT gestart. 

QISS IT was een van de eerste detacheringsbedrijven die zich inzet voor diversiteit in de recruitment wereld! Dat is niet onopgemerkt gebleven, we hebben er zelfs een award voor ontvangen. Binnen 7 jaar had ik ruim 150 man personeel! QISS IT heb ik uitgebreid naar Curaçao en Duitsland en succesvol verkocht in 2019. Toen kwam het besef dat ik een bouwer ben en geen manager. Dus heb ik een nieuwe CEO gevonden en ben ik mij gaan richten op advies- en interim rollen. Daarnaast heb ik rol als mentor vervuld voor startups en scale-ups. Ik krijg nu heel veel energie van het delen van mijn kennis en anderen te laten groeien.

ERKENNING EN PROGRAMMA'S

Hier opgesomd wat successen van mijn carrière.

 • Toegelaten tot het EY Award Winning Woman Program, gericht op het stimuleren van bedrijfsgroei voor  vrouwen, 1e lichting van Europa 

 • Genoemd 5 jaar op een rij in The Next Woman 100, erkend onder succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland.

 • FD gazellen award: 7 jaar achter elkaar 

 • FD gazellen Diversiteit prijs 

 

Actief lid van de The Hague Economic Board sinds 2020. THEB in Den Haag is een onafhankelijke denktank en een drijvende kracht voor de economie van de stad.


…………En nu spreker en Business Groeistrateeg.

 

Mijn verhaal is er een van veerkracht, aanpassingsvermogen en passie - een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar groei, zowel persoonlijk als professioneel.

Let’s do this!

Missie

MISSIE

 • Begeleiden van ondernemers en teams naar zichtbare groei met gerichte adviezen en actiegerichte strategieën.

 • Ontgrendelen van succes door de kracht van zeven businessinzichten.

 • Groei en succes stimuleren door het delen van waardevolle kennis en praktijkervaringen.

VISIE

Visie
 • Stimuleren van ondernemers en teams om hun sterke punten slim in te zetten voor succes.

 • Bouwen aan een omgeving waar teamwork en persoonlijke inzet leiden tot gezamenlijke overwinningen.

 • Voortdurend groeien door kennis en onze '7 Inzichten Business Model'.

 • Het samenbrengen van (kernwaarden x innovatie) = avontuur, als de motor achter ondernemerssucces

bottom of page