top of page

DIENSTEN

Motivational Speaker
1S2A4686_edited.png

MOTIVATIONAL SPEAKER

Of je nu een leiderschap dag, relatie-evenement, sponsorbijeenkomst, klanten dag, teamtraining, congres of netwerkevent organiseert, ik bied een op maat gemaakte aanpak voor jouw behoeften en budget. Ontdek de verschillende opties voor live sessies en kies wat het beste bij jou past.

 

Mijn recente veelgevraagde talk is.

7 Business inzichten: Voor elke ondernemer.

 

Laten we eerst jouw specifieke wensen en verwachtingen af stemmen.

BUSINESS GROEISTRATEEG

Dit is een-op-een consulting specifiek afgestemd op jou als ondernemer of manager, ontworpen om jou voor te bereiden op de volgende stap in je carrière of bedrijfsgroei.

 

Wil je gewoon even sparren of iemand hebben die een neutrale blik kan werpen op je bedrijf, kan je altijd een moment plannen.

 

Mijn aanpak helpt jou als ondernemer te voorzien van de praktische inzichten die cruciaal zijn voor groei. Dit kan in de volgende mogelijkheden: 

  1. 1 op 1 consulting om je doelen te behalen na een uitgebreid intake op basis van mijn ‘7 business inzichten

  2. Werving & Selectie van een Senior en/of management lid op basis van mijn 7 business inzichten werving methodiek​.

Laten we verder praten!

Home-min.jpg
BUSINESS GROEISTRATEEG

SUCCES LAB

Stap binnen in mijn LAB waar jouw groeipotentieel centraal staat. Hier gaan we samen, op basis van zeven cruciale inzichten, een roadmap maken die de koers van jouw organisatie naar succes bepaalt. We duiken in de strategieën die specifiek voor jouw onderneming de groei gaan realiseren. Wil je meer weten?

bottom of page